Diamonds luxury lifting and relax kezelés

Diamonds luxury lifting and relax kezelés

A Kaviczky legújabb termékcsaládjából összeállított kezelés, ami teljes feltöltődést biztosít mind a léleknek, mind pedig a bőrnek.

Egy hosszú relaxáló, tápláló, kényeztető masszázs, gyógyvirágok illóolajával, virágesszenciákkal és gyémánt tartalmú masszírozó krémmel. Szérumok, lifting pakolás, ultrahang biztosítja a teljes regenerálódást!

Flora’Balm Tisztító felkészítő balzsam cleansing Prep-up Balm

„Rózsa, Artemisia, White Lilly, Vitis Flos. Négy típus, 4 szerelem. A bőrt intenzíven hidratálja és védi, regeneráló, szerkezet átalakító stimuláló növényi koktél. Nem tudom nélküle kezdeni-zárni a napot, függőséget okoz a pihe-puha bababőr élménye miatt.„
(Kaviczky Ágnes)

FLORA’XCELLENCE szérum maszk

„Két irányba dolgozik. Kívülről befelé táplál, belülről kifelé méregtelenít. Hogyan tudja mindezt? A különleges rózsák tökéletes elegye a bőr kötőszövetének védelme érdekében. Herbalea Rhodopensis, az örökkévalóság virága a bőr szerkezetének javítására fókuszál, plusz adtunk hozzá carchoal bambusz aktív szén kivonatot, melynek 1 gr-ja egy kisebb teniszpálya méretű méreganyagot képes a felületén megkötni. Valódi urban-detox kezelés a bőrnek. A végeredmény sima, ragyogó, pihe –puha „bababőr” Vigyázat, „függőséget” okoz, hetente legalább 4X használom.”
(Kaviczky Ágnes)