Szájtetoválás

Mikor ajánlott szájtetoválást csináltatni?

 • ha egyenetlen a szájforma
 • ha sérülés vagy sok herpesz miatt hiányossá vált
 • ha sápasztó, fakó színe van
 • ha szeretnénk, hogy arcunk fiatalosabbá váljon
 • ha az életkor miatt is a száj tónusa csökkent, elvesztette kontúrját
 • vagy csak, ha egész egyszerűen vágyunk az igazán nőies megjelenésre

Szalonomban prémium minőségű anyagokkal és gépekkel készítem el a sminktetoválásod. Lépésről-lépésre tájékoztatva leszel a folyamatról és csak alapos előrajzolás után fogom elkezdeni a tetoválást. Az eljárás valós fájdalommal nem jár, de kellemetlen lehet, ezért folyamatosan a legjobb minőségű anyagokkal érzéstelenítem a területet.

  sminktetoválás-svébis-katalin-szemöldök

  A szájtetoválás technikája

  Rúzshatású szájtetoválás

  Általában mindenkinek ezt a technikát készítem, hisz ezzel lehet a legelegánsabb, legszebb, vagy akár a nude színnel a legtermészetesebb hatást  elérni.

  Aquarell szájtetoválás

  Egy nagyon természetes szájtetoválás technika, amely egy kevésbé intenzív hatású, mint a rúzshatású szájtetoválás. Nem minden szájforma esetén alkalmazható, de a dús, szép formájú szájak esetén tökéletes választás lehet.

  Ajándékozz sminktetoválást!

  Fontos tudnivalók

  A szájtetoválástól a legtöbbünknek rögtön a fájdalom jut eszünkbe. Ez ma már a kiváló minőségű érzéstelenítők segítségével, illetve a pontos használatukkal minimálisra csökkenthető. Viszont fontos tudnivalók szükségesek elkészítéséhez, mert ez a tetoválás igényli a legnagyobb odafigyelést!
  Herpeszre való hajlam esetén szüksége a házi orvos által felírt herpesz elleni gyógyszer kiváltása és szedése, amivel igen lecsökken a herpesz kialakulása a tetoválás után, ami az erre hajlamos egyéneknél egyébként nagy százalékban előfordulhat.
  Több információ is szükséges az ajaktetoválás elkészítéséhez ezért ennél a tetoválásnál, mindenképpen szükség van egy konzultációs megbeszélésre, aminek az ára 20.000 Ft. Ez az összeg természetesen levonásra kerül a tetoválás elkészítésekor a teljes tetoválás árából.
  Minden további tudnivalót a konzultáció alkalmával, pontosan megbeszélünk.