SculptX Pro

Építs izmot, miközben alakot formálsz – izzadás nélkül!

Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20.000 felülést végez helyetted…Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX Pro-val!

Kezelhető területek: fenék, has, vádli, felkar, comb

16%-kal növeli az izomzatot az adott területen

Nincs szükség a kezelés után regeneraciós időszakra

Pozitívan hat a kialakult testképünkre

Észrevehető, ám természetes hatást eredményez

HIFEM technológia

A Magas Intenzitású Fókuszált Elekrto-Mágneses technológiát alkalmazva a SculptX Pro készülék bemutatja a szupramaximális izom összehúzódásokat, melyeket edzésformával vagy akaratlagos összehúzódásokkal nem érhetnénk el. A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között.

A SculptX Pro olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben. A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltott körülményekhez a struktúrájának teljes újraépítésével, ami végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet.

SculptX Pro a hason

A SculptX Pro készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszíti az ozmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni!

SculptX Pro a fenéken

A SculptX Pro készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hoza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. Számtalan vendég választja az invazív brazil fenékemelés helyett ezt a módszert. A SculptX Pro technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést. Ez egy jó alternatívája a brazil fenék beavatkozásnak, és egy formás alakot hoz létre a lokális zsírbeültetés helyett.