ThalisVelt 3D Cellulit Control Testkezelés

Speciális, egymásra rétegelt formulákkal és a tengeri hatóanyagok magas koncentrációjával képes a 3D Cellulit Testkezelés kezelni a cellulit minden típusát.

Mit várhat a Thalisvelt Cellulit 3D testkezeléstől?

Kisimult, feszesebb bőr

Visszapótolt ásványi anyagok

Újraformált testkontúr

Karcsúbb alak

THALION alakformáló kezelések

Zsíros cellulit alakul ki rossz étkezési szokások, mozgáshiány és zsírban gazdag étkezés során. A THALION LIPOSCULPT koncentrátum kifejezetten a zsíros cellulit kezelésére alkalmas. Hatására csökken a zsírsejtek mérete és száma, valamint láthatóan halványítja a cellulit gödröcskéket.

A zsírsejtek felhalmozódása, genetikai faktorok és a mozgáshiány ödémás cellulit kialakulásához vezethetnek. A THALION AQUASULPT koncentrátum vízvisszatartó hatású, fellép a vizes-ödémás cellulit tünetei ellen a pangás csökkentésével, valamint serkenti a méreganyagok és zsírsavak eltávolítását.

Az ülő életmód, örökletes tényezők, az életkor és az édességek mértéktelen fogyasztása rostos cellulitra hajlamosító tényezők. A THALION FIBROSCULPT koncentrátum intenzív hatást fejt ki a kötőszövetekben, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

Hatóanyagok

  • ALGOSLIM – szabadalmazott tengeri hatóanyag, csökkenti a zsírsejteket
  • Laminaria Barna alga koncentrátum – zsírégető hatás
  • Fucus Vesiculosus Barna alga – intenzív drenázs hatás
  • Algofibres – szabadalmazott tengeri hatóanyag, mely 72 % – al növeli a kollagén szintézist
  • Thalasso Oligo – ásványianyagokban és nyomelemekben gazdag remineralizáló

Fontos tudnivalók

A kívánt cél elérése érdekében a kezelés rendszerességet igényel (kb. 6-8 alkalom egy kúra a cellulit típustól és életmódbeli tényezőktől függően).

A bőrápolási koncepció része az otthoni ápolás. Otthoni Cellulit Control 3D testápolóval ajánlott kiegészíteni és fenntartani a kozmetikai kezelés során elért eredményeket.

Megkerülhetetlen – mint oly sok esetben – törekedni az egészséges életmódra, a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a szervezet folyadékpótlására, a friss levegőn végzett aktivitásra, és a pihentető alvásra.